Uitgekeken op de huidige keuken? Maar is uw aanrechtblad nog prima? Is de meeste apparatuur nog prima?

Dan is renovatie een prima keuze voor en duurzamer dan een hele nieuwe keuken.

Door de keukendeurtjes te vervangen kan de keuken met een ouderwetse of versleten voorkomen opeens veranderen in een compleet nieuwe sfeer.

U kunt bij ons kiezen tussen vele kleuren en afwerkingen, met of zonder glas, landelijk of juist strak, mat of glans, prachtig hout of juist melanine hooglans.

Massief houten keukendeurtjes

Zoekt u massief eikenhouten keukendeurtjes, of heeft u liever teak, noten, kersen beuken of esdoorn. Afwerkingen in kleurlak, matte lak, kalkwas en beits. De mogelijkheden van Kitchen Improvement zijn zeer uitgebreid. Bijpassende schouwen, kroonlijsten en lichtlijsten zijn vanzelfsprekend leverbaar.

De prachtige, levendige uitstraling van massief houten fronten geven uw keuken warmte en klasse en maken uw keuken tot een unieke en  persoonlijke belevenis.

Foliedeurtjes

In de meeste moderne hedendaagse keukens worden foliedeuren gebruikt. Met maarliefst 27 modellen in 30 verschillende kleuren is de keuze enorm en zit er altijd een keukenfront bij die aansluit bij uw wensen. De fronten worden gemaakt van 18 of 22mm dik mdf. Als het door u bestelde model op de mm nauwkeurig, CNC is uitgefreesd wordt de folie er vacuüm op verlijmd. Deze moderne technieken zorgen voor een perfecte verlijming en een lange levensduur Kitchen Improvement geeft standaard 5 jaar garantie op de verlijming.

Alle pluspunten:

Prijstechnisch zeer aantrekkelijk

  • Weinig onderhoud, eenvoudig schoon te maken
  • Leverbaar in alle maten, tot op de mm nauwkeurig, geen meerprijs voor maatwerk
  • Voor elke stijl een passend keukendeurtje
  • Plinten, licht en kroonlijsten in de meeste gevallen in foliekleur leverbaar.

Handgreepjes

Het wordt helemaal af met nieuwe handgreepjes.

Een budgetvriendelijke keus!