Keukenrenovatie en vernieuwing in de regio Amersfoort is onze specialiteit.

Arjan’s eerdere ervaring als kok in horeca en catering helpen hem om een keuken vanuit een praktische werkbaarheid te beoordelen. Naast jaren lang als meubelmaker gewerkt te hebben heeft hij ervaring opgedaan bij diverse restauratiespecialisten.

Naast keukenrenovatie hebben we veel ervaring met het maken van meubels op maat, aftimmerwerk, open trappen dichtmaken, wanden en plafonds plaatsen en afwerken, electra aanleggen, geluidsisolatie en deuren afhangen.

De keukenrenovatie

Uw keuken is uniek,  uw wensen zijn uniek, daarom komen wij bij u thuis, om in uw specifieke situatie uw wensen te kunnen vertalen in het ideaal plan voor uw keuken.

Samen met de keukenrenovatiespecialist denkt u na over het gebruik van uw keuken, welke materialen passen bij u, hoe past de keuken bij de rest van uw interieur. Van alle beschikbare materialen hebben wij voorbeelden zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw keuken na de renovatie.

In het traject van ontwikkeling van ideeën, planning en realisatie wordt er, daar waar nodig, nauw samengewerkt met specialisten, onder supervisie van Kitchen Improvement. Van begin tot eind heeft u te maken met één persoon, één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke.

Zoekt u iemand met een oog voor detail, die nauwkeurig werkt en een hart voor zijn vak heeft neem dan snel contact op.